Filetele de porc la grătar cu Curry vegetal ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 324 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ghimbir, smântână plină de grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Filete de porc la grătar cu amestec de legume, Filete De Porc La Grătar, și Filete de porc la grătar cu condimente jamaicane.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ghimbirul, usturoiul, jalapeo și scallionul tocat și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați ardeiul gras și cartoful dulce, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până abia se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Taitei Rigatoni Uscati
4
Adăugați dovlecelul și pasta de curry și amestecați pentru a acoperi legumele cu curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați apa de nucă de cocos și sucul de lămâie și fierbeți la foc moderat până când cartofii dulci sunt aproape fragezi și lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se amestecă varza și coriandrul și se gătește doar până când varza este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Kale
6
Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
7
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați carnea de porc cu restul de 1/2 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper; grătar la foc moderat, rotind, până la fiert, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute, apoi feliați și aranjați pe farfurii cu curry de legume alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.