Budincă de pâine cu dovleac și Cheddar
Budinca de pâine de dovleac și Cheddar este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 495 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica eșalotă, ouă, jumătate și jumătate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Cu Dovleac Și Cheddar, Budincă de pâine cu dovleac și parmezan, și Budincă De Pâine Sărată De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Aruncați squash cu 1 lingură de ulei pe foaia de coacere cu margini.
Se presară cu sare grosieră; coacepână când dovlecelul este fraged, întorcându-se cupatula ocazional, 20 până la 25 de minute.
Bateti ouale intr-un bol mare.
Adăugați jumătate și jumătate, vin, muștar și 1 1/2 linguriță sare grosieră; bateți pentru a amesteca.
Adăugați baghetăbucăți; pliați ușor în amestecul de ouă.
Lasăînmuiați 30 de minute, amestecând ocazional.
Între timp, încălziți 2 linguri de uleiîn oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și saut până la moale, agitatfrecvent, aproximativ 5 minute.
Adăugați kale; acoperiți și gătiți 2 minute. Descoperiți șise amestecă până când varza este ofilită,dar încă verde strălucitor, aproximativ 5 minute (varza va fi puțin crocantă).
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Unt generos de coacere de 13x9x2 inchfel de mâncare. Folosind lingura cu fante, transferați jumătate de pâine din amestecul de ouă în vasul de coacere pregătit, aranjând să acopere cea mai mare parte a felului de mâncare. Puneți jumătate de varză peste pâine. Puneți o jumătate de dovleac peste pâine și varză; stropeștecu jumătate de brânză. Repetați cu restul de pâine, varză, dovlecei și brânză.
Se toarnărămânând amestec de ouă peste budinca de pâine.
Acoperiți budinca de pâine cu folie.
Îndepărtați folia; coaceți neacoperit până când aluatul este setat și pâinea se simte elastică până la atingere, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Preîncălziți broiler; budinca de carne până labrânză maro ușor, aproximativ 2 minute.Se răcește 5 minute și se servește.