Budincă de pâine cu dovleac și Cheddar

Budincă de pâine cu dovleac și Cheddar
Budinca de pâine de dovleac și Cheddar este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 495 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica eșalotă, ouă, jumătate și jumătate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Cu Dovleac Și Cheddar, Budincă de pâine cu dovleac și parmezan, și Budincă De Pâine Sărată De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Aruncați squash cu 1 lingură de ulei pe foaia de coacere cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se presară cu sare grosieră; coacepână când dovlecelul este fraged, întorcându-se cupatula ocazional, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Suc De FructeSuc De Fructe
3
Bateti ouale intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați jumătate și jumătate, vin, muștar și 1 1/2 linguriță sare grosieră; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați baghetăbucăți; pliați ușor în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Lasăînmuiați 30 de minute, amestecând ocazional.
7
Între timp, încălziți 2 linguri de uleiîn oală mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați șalotă și saut până la moale, agitatfrecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Adăugați kale; acoperiți și gătiți 2 minute. Descoperiți șise amestecă până când varza este ofilită,dar încă verde strălucitor, aproximativ 5 minute (varza va fi puțin crocantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
10
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Unt generos de coacere de 13x9x2 inchfel de mâncare. Folosind lingura cu fante, transferați jumătate de pâine din amestecul de ouă în vasul de coacere pregătit, aranjând să acopere cea mai mare parte a felului de mâncare. Puneți jumătate de varză peste pâine. Puneți o jumătate de dovleac peste pâine și varză; stropeștecu jumătate de brânză. Repetați cu restul de pâine, varză, dovlecei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Suc De FructeSuc De Fructe
PâinePâine
KaleKale
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
12
Se toarnărămânând amestec de ouă peste budinca de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OuăOuă
13
Acoperiți budinca de pâine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Îndepărtați folia; coaceți neacoperit până când aluatul este setat și pâinea se simte elastică până la atingere, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
16
Preîncălziți broiler; budinca de carne până labrânză maro ușor, aproximativ 2 minute.Se răcește 5 minute și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista