Briose De Sfeclă Savuroasă

Brioșele de sfeclă savuroasă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, sfeclă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Brioșe Sărate Cu Fasole Fava, Brânză Pecorino Și Salam, [Cutie De Prânz Sănătoasă ] Fulgi De Quinoa, Feta, Capsicum Prăjit Și Brioșe Sărate De Porumb, și Brioșe De Sfeclă De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de hârtie.
Bateți făina, tărâțele de ovăz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și ghimbirul în castron.
Bateți zahărul, brânza de capră și ouăle împreună într-un bol separat până când sunt netede și cremoase; amestecați amestecul de făină în amestecul de brânză de capră până când amestecul de făină este complet absorbit în aluat. Îndoiți sfecla. Lingura aluat în cupele briose preparate, de umplere 2/3 plin.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate să se răcească complet pe un suport de sârmă.