Briose De Dovleac Streusel

Briose De Dovleac Streusel
Brioșele de dovleac Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 411 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți lapte de unt, condimente pentru plăcintă cu dovleac, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Briose Streusel De Dovleac, Briose Streusel De Dovleac, și Briose Streusel De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Pulverizați cupele de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, 1 cană de zahăr brun, bicarbonatul de sodiu, condimentul plăcintei de dovleac și sarea. Se amestecă dovleacul, Zara, uleiul și oul doar până se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
UmărUmăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-un castron mic, amestecați ghimbirul, 3 linguri făină, 3 linguri zahăr brun și untul cu furculița până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Presărați uniform peste aluat în fiecare cană.
6
Coaceți 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Scoateți brioșele din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
Se presară cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista