Briose cu stafide melasa

Briose cu stafide melasa
Brioșele cu stafide și melasă durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 212 calorii, 6 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 12 și costă 53 de cenți per porție. Dacă aveți sare, cuișoare măcinate, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47%. Încercați prăjiturile cu melasă cu stafide, pâine cu drojdie cu melasă și stafide cu melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți 12 căni de brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani (12 Uncii) Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit1 1/2 Cani (12 Uncii) Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit
15 Cepe Medii, Tocate15 Cepe Medii, Tocate
2
Bateți împreună iaurtul, oul, melasa, stafidele, germeni de grâu, ovăzul și untul într-un castron mare până se amestecă uniform. Cerneți făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea deasupra amestecului de melasă. Îndoiți amestecul de făină în melasă până când se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
1 Cană De Căpșuni Congelate, Dezghețate și Scurse (aproximativ 10 Uncii)1 Cană De Căpșuni Congelate, Dezghețate și Scurse (aproximativ 10 Uncii)
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kg Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt în Bucăți1 Kg Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt în Bucăți
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ardei Gras (1 Rosu, 1 Galben), Feliati SubtiriArdei Gras (1 Rosu, 1 Galben), Feliati Subtiri
5 Căpșuni Mari, Tăiate în Jumătate Pe Lungime5 Căpșuni Mari, Tăiate în Jumătate Pe Lungime
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
OvăzOvăz
6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Roșii Bliss, Tăiați CubulețeCartofi Roșii Bliss, Tăiați Cubulețe
3
Se toarnă aluatul în cupe de brioșe, umplându-se până la vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani (12 Uncii) Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit1 1/2 Cani (12 Uncii) Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit
4
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in mijlocul unei briose iese curata, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils RoșiiNonpareils Roșii
15 Cepe Medii, Tocate15 Cepe Medii, Tocate
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista