Briose Cu Salvie De Castan
Briose salvie castan ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, Supă de castane cu crutoane de salvie cu aluat, și Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Combinați laptele și salvia într-o cratiță mică și încălziți la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc și acoperiți. Lăsați să se absoarbă cel puțin 10 minute, apoi îndepărtați Salvia, stoarcând cât mai mult lapte din salvie înainte de a arunca.
Se pune untul într-o cratiță mică și se încălzește la mediu până se topește și se spumează. Lăsați să gătească până când untul lichid este maro auriu și solidele din partea de jos sunt maro intens și miros de nucă.
Transferați într-un recipient rezistent la căldură, asigurându-vă că răzuiți cât mai mult din solidele rumenite. Măsurați 1/4 cană de unt brun și păstrați la cald.
Combinați făina universală, făina de castane, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol de amestecare mediu. Cerneti daca este necesar sau pur si simplu amestecati impreuna. Într-un bol de amestecare separat, combinați laptele de salvie, iaurtul și vanilia și bateți până se omogenizează.
Șoptind constant, stropiți în unt brun, apoi răzuiți în amestec uscat și pliați ușor împreună până când toate dungile de făină sunt încorporate și aluatul este pufos și ușor cocoloaș. Împărțiți uniform între căni într-o tigaie de briose de 12 căni tapetată cu căni de hârtie.
Coaceți 7 minute, apoi rotiți tigaia și coaceți încă 3-5 minute, până când o frigăruie introdusă în brioșă iese curată. Aveți grijă să nu coaceți prea mult. Se lasă să se răcească ușor în tigaie înainte de a se transfera în raft pentru a termina răcirea.