Filet de porc cu sos de ciuperci

Filet de porc cu sos de ciuperci
Filet de porc cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de filet de porc, pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala, Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake, și Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaia preîncălzită și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați carne de porc în tigaie. Prăjiți la 425 timp de 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 145, întorcându-se după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ciuperci; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9
Se adaugă usturoiul și se fierbe 1 minut, amestecând constant. Se amestecă în oțet, și se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și bulion; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/3 cana (aproximativ 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se ia de pe foc și se amestecă crme frache și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
11
Tăiați carnea de porc transversal în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
12
Așezați 3 uncii de porc pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
13
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista