Filet de porc cu sos de ciuperci
Filet de porc cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de filet de porc, pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala, Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake, și Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaia preîncălzită și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc în tigaie. Prăjiți la 425 timp de 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 145, întorcându-se după 10 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Se adaugă usturoiul și se fierbe 1 minut, amestecând constant. Se amestecă în oțet, și se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și bulion; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/3 cana (aproximativ 7 minute).
Se ia de pe foc și se amestecă crme frache și muștar.
Tăiați carnea de porc transversal în felii.
Așezați 3 uncii de porc pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri de sos.