Briose Cu Rubarbă
Brioșele cu rubarbă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 256 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de praf de copt, scorțișoară, lapte de soia de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Go Dairy Free. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Briose Cu Rubarbă, Briose Cu Nuci De Rubarbă, și Briose Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Ungeți 12 căni de briose sau tapetați cu căni de hârtie.Cremă margarina și zahărul.
Adăugați oul și amestecați well.In un castron separat, combinați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Se adaugă la amestecul de margarină alternând cu laptele de soia vanilat. Nu amestecați prea mult.Îndoiți toată rubarba simultan.Puneți aluatul în cupele de briose, distribuind uniform.
Așezați o jumătate de pecan în centrul fiecărei căni deasupra aluatului.
Coaceți pe raftul central timp de 30 de minute sau până când un tester introdus în centru iese curat și blaturile sunt ușor rumenite.