Briose Cu Caise

Briose Cu Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu caise. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de stafide aurii, caise, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Briose Cu Caise, Briose Cu Caise-Fulgi De Ovăz, și Brioșe De Mei De Caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
În castron mediu, se amestecă brioșă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă, lapte, ulei, ouă, caise, stafide și 1 linguriță de coajă de portocală doar până se omogenizează. Împărțiți aluatul între căni de briose (fiecare aproximativ două treimi pline). În castron mic, se amestecă împreună Streusel și restul de 1/2 lingurita coaja de portocala rasa; se presara peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
StafideStafide
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
5
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când brioșele se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista