Briose Brie, dovlecei și ardei roșu
Nevoie de o mic dejun vegetarian lacto ovo? Brioșele Brie, dovlecei și ardei roșu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 270 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 223 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, ouă, praf de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Fasole cu unt, dovlecei la grătar, ardei roșu prăjit și salată de chorizo, Brie Și Crostini De Ardei Roșu, și Jeleu De Ardei Roșu-Mușcături De Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Aliniați 10 găuri ale unei cutii de briose cu cutii de hârtie. Topiți untul într-o tigaie și gătiți ușor dovleceii timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Se amestecă făina, praful de copt, oregano și unele condimente într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și adăugați ouăle, laptele și uleiul, amestecând tot timpul pentru a trage făina în centru. Bateți timp de aproximativ 1 minut pentru a face un aluat neted.
Adăugați dovleceii, ardeii, două treimi din cheddar și tot brie sau camembert în aluat, amestecând bine. Împărțiți între carcasele de briose și presărați cu cheddarul rămas.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când brioșele se simt ferme la atingere și sunt aurii și cruste deasupra.
Se servește cald sau la temperatura camerei.