Brie-și-afine Chutney se topesc

Brie-și-afine Chutney se topesc
Brie-și-afine Chutney Melt este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, brie rotundă, chutney de afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brie cu chutney de afine, Turcia, Brie și quesadillas de chutney de afine, și Brie prăjită cu chutney de mere de afine.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja din partea de sus a Brie și așezați-o pe o farfurie de servire sigură pentru microunde. Se acoperă cu 1/3 cană de chutney de afine și cuptor cu microunde la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De AfineChutney De Afine
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Se presară cu slănină și se servește cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista