Brie, rubarbă și boabe de piper verde Crostini

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Brie, rubarbă și boabe de piper verde Crostini ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 2390 calorii, 91G de proteine, și 124g de grăsime. Pentru $11.03 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână miere, brânză triplă cremă, cum ar fi marin cheese company rouge et noir triple CR cmormme brie, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Brie Și Crostini De Ardei Roșu, și Turcia Brie Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti rubarba cu miere intr-o cratita medie la foc mediu 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este foarte moale si abia incepe sa se destrame. Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați oțet și boabe de piper; lăsați să stea la temperatura camerei (astfel încât aromele să se amestece) cel puțin 1 oră.
Slice baguette între timp pe diagonală în 1/2-in.- felii groase pentru a face puneți felii pe o foaie de copt, periați o parte cu ulei și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Tăiați brânza în 26 de felii groase, fiecare cam cât o felie de baghetă.
Spoon un scant 1 lingura. amestec de rubarbă pe fiecare felie de baghetă. Completați fiecare cu o felie de brânză (sau două bucăți mai mici) și serviți imediat. Sau serviți pâine prăjită, topping și brânză separat și lăsați oaspeții să asambleze crostini.
Faceți înainte: toasturi, până la 1 zi, păstrate etanș la temperatura camerei; topping de rubarbă, până la 1 zi, acoperit și răcit.