Brie, rubarbă și boabe de piper verde Crostini

Brie, rubarbă și boabe de piper verde Crostini
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Brie, rubarbă și boabe de piper verde Crostini ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 2390 calorii, 91G de proteine, și 124g de grăsime. Pentru $11.03 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână miere, brânză triplă cremă, cum ar fi marin cheese company rouge et noir triple CR cmormme brie, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Brie Și Crostini De Ardei Roșu, și Turcia Brie Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti rubarba cu miere intr-o cratita medie la foc mediu 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este foarte moale si abia incepe sa se destrame. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați oțet și boabe de piper; lăsați să stea la temperatura camerei (astfel încât aromele să se amestece) cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Slice baguette între timp pe diagonală în 1/2-in.- felii groase pentru a face puneți felii pe o foaie de copt, periați o parte cu ulei și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Lasă să se răcească.
5
Tăiați brânza în 26 de felii groase, fiecare cam cât o felie de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
BrânzăBrânză
6
Spoon un scant 1 lingura. amestec de rubarbă pe fiecare felie de baghetă. Completați fiecare cu o felie de brânză (sau două bucăți mai mici) și serviți imediat. Sau serviți pâine prăjită, topping și brânză separat și lăsați oaspeții să asambleze crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
CrostiniCrostini
RubarbăRubarbă
BrânzăBrânză
7
Faceți înainte: toasturi, până la 1 zi, păstrate etanș la temperatura camerei; topping de rubarbă, până la 1 zi, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate69
Revista