Brie cu zahăr brun și nuci
Brie cu zahăr brun și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 557 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, Brie rotundă, zahăr brun Domino ferm și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Brie la cuptor cu alune de zahăr brun, Kahlua, nuc și brie La Cuptor cu zahăr brun, și Pecan, zahăr brun și brie La Cuptor Kahlua.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente.
Așezați foaia de foietaj pe o suprafață ușor făinată; întindeți liniile de pliere.
Întindeți amestecul de zahăr brun și pecan într-un cerc de 5 inci în centrul foii de foietaj.
Așezați Brie round deasupra amestecului de nuci pecan.
Înfășurați aluatul foietaj în jurul Brie, ciupind pentru a sigila bine și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu, pliată cu partea în jos.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când patiseria se rumeneste ușor. Se răcește 10 minute pe foaia de copt.
Serviți cald cu felii de baghetă franceză, felii de mere și pere și biscuiți asortați.