Briam (mix de legume grecești în sos de roșii) ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Această rețetă face 12 porții cu 116 calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, sare și piper măcinat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum One Supp, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables , Paste Cu legume prăjite și măsline grecești și Sos mixt de ciuperci peste Tagliatelle Paste .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pune trei dintre roșii, 1/2 cană de ulei de măsline, oțet de vin roșu, zahăr, pătrunjel, mentă, busuioc, oregano, capere și usturoi în bolul unui robot de bucătărie și procesează pentru a crea un sos de roșii proaspăt. Asezonați cu sare și piper negru; puse deoparte. Tocați roșia rămasă; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încinge cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătește și amestecă ceapa până devine ușor aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Amestecați cepele, cartofii, vinetele, dovleceii, ardeiul gras, bamele, roșia tocată rezervată și sosul de roșii proaspăt și puneți amestecul într-o tavă mare de copt. Dacă este nevoie, amestecați puțină apă, astfel încât legumele să fie doar acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)