Brats pe un băț cu glazură dulce de muștar

Brats pe un băț cu glazură dulce de muștar
Brats pe un băț cu glazură de muștar dulce necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 515 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă perlată, jeleu de mere, amestec de condimente pentru grătar cu miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Brats pe un băț cu glazură dulce de muștar, Somon Prăjit Cu Glazură De Muștar Dulce-N-Fierbinte - Robin Miller, și Miere-Muștar Brats sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 8 frigarui de bambus, inmuiate in apa timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Preîncălziți un grătar pentru grătar sau o tigaie pentru grătar interior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Într-un castron mic, amestecați împreună jeleul de mere, muștarul, oțetul de mere, 2 linguri de ulei de măsline și condimente pentru grătar cu miere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
Jeleu De MereJeleu De Mere
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Alternează 2 bucăți de bratwurst, ardei roșu, ciuperci și ceapă perlată pe fiecare dintre frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Ardei RoșuArdei Roșu
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Ungeți cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Așezați pe un grătar cu ulei și gătiți, 3 minute. Întoarceți și periați liberal cu glazura. Grătiți încă 3 minute, apoi răsturnați și periați cu mai multă glazură. Grătiți pentru o adăugare de 2 minute pe fiecare parte, perindând din nou cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți de pe grătar și serviți. Orice glazură rămasă poate fi periată pe frigarui sau servită alături ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista