Brats pe un băț cu glazură dulce de muștar
Brats pe un băț cu glazură de muștar dulce necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 515 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă perlată, jeleu de mere, amestec de condimente pentru grătar cu miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Brats pe un băț cu glazură dulce de muștar, Somon Prăjit Cu Glazură De Muștar Dulce-N-Fierbinte - Robin Miller, și Miere-Muștar Brats sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 8 frigarui de bambus, inmuiate in apa timp de 30 de minute
Preîncălziți un grătar pentru grătar sau o tigaie pentru grătar interior la foc mediu.
Într-un castron mic, amestecați împreună jeleul de mere, muștarul, oțetul de mere, 2 linguri de ulei de măsline și condimente pentru grătar cu miere. Pune deoparte.
Alternează 2 bucăți de bratwurst, ardei roșu, ciuperci și ceapă perlată pe fiecare dintre frigarui.
Ungeți cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și presărați sare și piper.
Așezați pe un grătar cu ulei și gătiți, 3 minute. Întoarceți și periați liberal cu glazura. Grătiți încă 3 minute, apoi răsturnați și periați cu mai multă glazură. Grătiți pentru o adăugare de 2 minute pe fiecare parte, perindând din nou cu glazura.
Scoateți de pe grătar și serviți. Orice glazură rămasă poate fi periată pe frigarui sau servită alături ca sos de scufundare.