Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Brats dulci și varză murată. Această rețetă face 4 porții cu 932 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă trebuie să 6 rulouri, zahăr brun, garnitură: muștar picant și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Brats cu varză murată, Miere Brats Cu Dulce-Și-Picant Slaw, și Beer brats + cartofi prăjiți cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați brautwurst într - un aragaz lent de 5 până la 6 litri. Aruncați împreună saurkraut, mere, ceapă, zahăr brun și semințe de chimen; lingură peste brautwurst.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Zahăr Brun
Măr
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la setare ridicată 1 oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți încă 2 până la 3 ore, amestecând ocazional. Umpleți rulourile, folosind o lingură cu fante.