Branzino cu roșii prăjite, ulei de măsline fiert în apă ciuperci

Branzino cu roșii prăjite, ulei de măsline fiert în apă ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 451 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți usturoi, ciuperci cu buton, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de măsline - cod fiert cu roșii prăjite și Rabe de Broccoli, și Ouă fierte cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru ciuperci: într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline în tigaie și lăsați să se încălzească până la pragul fumatului. Apoi reduceți focul la mediu și adăugați ciupercile. Lăsați ciupercile să gătească timp de 5 până la 6 minute, apoi îndepărtați.
Pentru pește: într-o tigaie antiaderentă, adăugați uleiul de struguri la foc mediu timp de 1 minut.
Presărați peștele cu sare și piper, apoi adăugați peștele în tigaie, cu carnea în jos. Gatiti timp de 2 minute, intoarceti pestele si stingeti focul. Lăsați peștele să termine cu căldura reziduală timp de 2 minute. Apoi scoateți peștele și lăsați să se odihnească până la servire.
Pentru sos: în aceeași tigaie, reveniți la foc mediu-mare.
Presărați roșiile cu sare și piper, adăugați în tigaie și gătiți timp de 1 minut. Apoi întoarceți roșiile și adăugați vinul pentru a degrada tigaia. Apoi, adăugați sucul de lamaie, patrunjelul și usturoiul.
Scoateți roșiile și aranjați plat pe o farfurie de servire, de la capăt la capăt. Lăsați sosul să se reducă la jumătate, producând 1/2 cană. Odată redus, opriți focul și amestecați untul pentru a termina sosul. Apoi puneți peștele peste roșii, aranjați ciupercile și lingurați sosul peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.