Brandy Snap Coșuri
Brandy Snap Baskets este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o băutură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, sirop de aur, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coșuri de rachiu cu zmeură și lămâie, Brandy-Snap Lalele, și Brandy Snap Cannoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți generos foile de copt.
Cerneti impreuna faina si ghimbirul.
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați untul, zahărul și siropul și gătiți până se topește untul. Se lasă să se răcească.
Se amestecă amestecul de făină și coaja de lămâie în sirop. Aruncați cu linguri pe foi pregătite, bine distanțate, pe măsură ce amestecul se va răspândi.
Coaceți 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până la auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 1 minut. Pregătiți 5 boluri mici, partea inferioară a acestora cu unt. Ridicați ușor brandy snap de pe tavă și îndoiți-l peste un castron pentru a forma.
Scoateți coșurile când se răcesc și setați.