Boyd ' s Pinto fasole

Boyd ' s Pinto fasole
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea Pinto a lui Boyd ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, oase de gât de porc, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Cel mai bun darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Fasole Pinto, și Fasole Pinto Salsa.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea pinto într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau, aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Odată ce fierbe, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
3
Aduceți oasele gâtului la fiert cu 4 căni de apă într-o cratiță mare. Reduceți căldura la mediu-mare; fierbeți 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se toarnă fasolea scursă în apa care fierbe cu oasele gâtului; adăugați apă suplimentară pentru a acoperi doar fasolea. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 1 oră. Asigurați-vă că nivelul apei continuă să acopere fasolea pe măsură ce gătesc; folosiți mai multă apă după cum este necesar. După 1 oră, amestecați scurtarea; continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista