Bourguignon De Vită

Bourguignon De Vită
Bourguignon de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. 411 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină de măr tăiată în centru, ulei de măsline, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pinot noir ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare.
4
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, amestecând ocazional, până când slănina se rumeneste ușor.
5
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie mare.
6
Uscați cuburile de vită cu prosoape de hârtie și apoi presărați-le cu sare și piper. În loturi în straturi simple, căutați carnea de vită în uleiul fierbinte timp de 3 până la 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
7
Scoateți cuburile arse pe farfurie cu slănină și continuați să ardeți până când toată carnea de vită este rumenită. Pune deoparte.
8
Aruncați morcovii și ceapa, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper în grăsimea din tigaie și gătiți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumenesc ușor.
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
10
Adăugați coniacul, stați înapoi și aprindeți cu un chibrit pentru a arde alcoolul.
11
Puneți carnea și slănina înapoi în oală cu sucurile.
12
Adăugați sticla de vin plus suficient bulion de vită pentru a acoperi aproape carnea.
13
Adăugați pasta de roșii și cimbru. Aduceți la foc mic, acoperiți oala cu un capac etanș și puneți-l la cuptor pentru aproximativ 1 1/4 ore sau până când carnea și legumele sunt foarte fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
14
Combinați 2 linguri de unt și făina cu o furculiță și amestecați în tocană.
15
Adăugați ceapa congelată.
16
Se sotează ciupercile în 2 linguri de unt timp de 10 minute până se rumenesc ușor și apoi se adaugă în tocană. Aduceți tocană la fierbere deasupra aragazului, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 15 minute. Condimentează după gust.
17
Pentru a servi, prăjiți pâinea în prăjitor sau cuptor. Frecați fiecare felie pe 1 parte cu un cățel de usturoi tăiat. Pentru fiecare porție, lingurați tocanul peste o felie de pâine și presărați pătrunjel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista