Bourbon Pecan Shortbread
Bourbon Pecan Shortbread ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 49 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 8 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, unt, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Bourbon Pecan Shortbread, Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, și Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați nucile cu 1/2 cană de făină într-un robot de bucătărie. Pulsați și opriți până când piulițele sunt măcinate până la o firimitură fină.
Adăugați restul de făină și amidonul de porumb. Puls pentru a se amesteca.
Într-un castron separat, cremă untul sau margarina.
Se amestecă zahărul, vanilia și bourbonul cofetarilor. Lucrați în amestecul de făină. Frământați aluatul până se omogenizează.
Pulverizați ușor tigaia cu pâine scurtă sau o tigaie rotundă de 8 inci, cu un spray cu ulei vegetal. Apăsați ferm aluatul în tigaie, lucrând din centru spre exterior. Puneți pâinea scurtă peste tot cu o furculiță.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 35 de minute sau până se rumenesc ușor.
Se lasă să se răcească 10 minute în tigaie. Slăbiți marginile cu un cuțit și răsturnați tigaia pe o tăietură. Atingeți ușor pentru a slăbi din tigaie.
Tăiați în bucăți de servire cât este încă cald.