Bourbon Bananas Foster
Bourbon Banane Foster ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 409 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lichior de banane, banane sub-coapte, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Banane Foster (bananas flambul inox), Banane Foster, și Banane Foster pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bananele într-o tigaie grea de 10 inci cu untul, zahărul brun, lichiorul și nucșoara și puneți-le la foc mare. Odată ce zahărul începe să se dizolve, începeți să lingurați sosul peste banane, răsturnându-le după 1 minut.
Se scoate de pe foc când sosul începe să se îngroașe și să buleze. Turnați cu grijă bourbonul în tigaie și aprindeți cu un chibrit lung sau brichetă. Continuați să gătiți până când flăcările se sting și sosul acoperă spatele unei linguri.
Serviți imediat cu înghețată, vafe sau crepe.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Torres Pazo Das Bruxas Albarino]()
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.