Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon
Boule de Fromage aux Herbes et au Bacon este un fără gluten rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 202g de grăsime, și un total de 2156 calorii. Pentru $7.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, cimbru, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Boule Clasic De Nuc, Parmezan Și Ceapă Verde, și Boule Multigrain Însămânțat.
Instrucțiuni
Amestecați cremă de brânză, brânză Cheddar, sos de salată, ceapă verde, slănină, 1 linguriță mărar, cimbru, piper negru, sare kosher, Worcestershire și piper cayenne într-un castron până când ingredientele sunt distribuite uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Refrigerați amestecul de brânză timp de 2 ore.
Se amestecă 1 lingură de mărar și pătrunjel într-un castron mic; se întinde pe o suprafață de lucru curată.
Formați amestecul de brânză într-o bilă; se rulează în mărar și pătrunjel pentru a acoperi.