Boston Cream Pie III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 588 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de tort de 2-8 inci și funduri de linie cu runde de hârtie pergament. Cernem împreună făina de tort, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană de unt și 1 cană de zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu 3/4 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
5
Se amestecă suficient pentru a se amesteca bine; nu amestecați prea mult.
6
Împărțiți aluatul între tigăi de 2-8 inch.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Pentru a face umplutura de cremă de patiserie: într-o cratiță mică, încălziți 1 cană de lapte până la punctul de fierbere și scoateți-l de pe foc. Într-un bol de amestecare rezistent la căldură, bateți 3 gălbenușuri de ou până se omogenizează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până la galben pal. Bateți în 1/4 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie Cu Sos
9
Se toarnă laptele fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou în flux constant, bătând constant. Când s-a adăugat tot laptele, așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, astfel încât vasul să nu atingă apa sau turnați amestecul în vârful unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bol
Tigaie
10
Se încălzește, amestecând continuu, până se îngroașă. Gatiti inca 2 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă 1 lingură de unt și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
11
Lasă să se răcească.
12
Pentru a face glazura: în partea de sus a unui cazan dublu, topiți ciocolata cu 2 linguri de unt. Când este neted, scoateți-l de pe foc și bateți zahărul în cofetari pentru a face o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
13
Adăugați 1/2 linguriță de vanilie. Bateți puțin din apa fierbinte. Dacă glazura nu are o consistență tartinabilă, adăugați mai multă apă câte 1 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
14
Pentru a asambla tortul, întindeți crema de patiserie răcită peste unul dintre straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Așezați al doilea strat de tort peste crema de patiserie și întindeți glazura de ciocolată deasupra folosind o spatulă metalică. Praf de top cu zahăr cofetari. Dați la frigider orice tort rămas.