Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Boston Bluefish cu spanac și supă. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1024 calorii, 107G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $9.56 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână făină, brânză cheddar, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Boston Bluefish cu spanac și supă, Boston Market Cremă De Spanac, și Pește Albastru Întreg La Grătar.
Instrucțiuni
1
Pulverizați un vas de 1-1 / 2L până la 2L cu spray antiaderent. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Răspândiți spanacul uscat dezghețat și stors peste fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați fileurile dezghețate peste spanac și presărați sare și pepper.In un castron se amestecă făina și apa, se adaugă supa și se amestecă bine.Se toarna peste fileuri si se topeste cu branza tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.