Boston Bluefish Cu Spanac Și Supă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Boston Bluefish cu spanac și supă. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1024 calorii, 107G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $9.56 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână făină, brânză cheddar, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Boston Bluefish cu spanac și supă, Boston Market Cremă De Spanac, și Pește Albastru Întreg La Grătar.
Instrucțiuni
Pulverizați un vas de 1-1 / 2L până la 2L cu spray antiaderent. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Răspândiți spanacul uscat dezghețat și stors peste fundul vasului.
Așezați fileurile dezghețate peste spanac și presărați sare și pepper.In un castron se amestecă făina și apa, se adaugă supa și se amestecă bine.Se toarna peste fileuri si se topeste cu branza tocata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.