Borșul zilei de lucru (Vegetarian / Crock Pot) ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.97 pe portie. O porție conține 188 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartof roșcat, bulion de legume, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Borș Vegetarian, Cina În Seara Asta: Borș Vegetarian, și borș vegetarian-supă de legume rusești.