Rețeta borș de boabe de secară ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 10 ore și 45 de minute. Acest fel principal are 294 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Cap la magazin și ridica morcov, miere, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Borș II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez antiaderent de 5 litri, înmuiați boabele de secară în 4 căni de apă la frigider cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Secară
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Încălziți boabele de secară în apă până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim. Capac; se fierbe aproximativ 45 de minute sau până când este mestecat, dar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Secară
Apă
3
Scurgere.
4
În același cuptor olandez, încălziți boabele de secară fierte, varza, sfecla, țelina, cartoful, morcovul, ceapa, usturoiul, roșiile și 4 căni de apă până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Secară
Tomate
Varză
Morcov
țelină
Usturoi
Cartofi
Sfeclă
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Se amestecă fasolea, mierea, sarea, semințele de chimen și piperul. Acoperiți; gatiti 30 pana la 45 de minute pana cand legumele sunt fragede.