Bomboane Pecan Caramel

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, Bomboanele cu nuci pecane și caramele ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 6 cenți per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 63 de porții cu 19 calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de bomboane rolo, jumătăți de nuci pecan, covrigei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Bomboane Ciocolata Caramel Nuci Pecan alias Turtles | Huawei Ascend Mate 2, bomboanele cu nuci pecan de ciocolată și bomboanele pecan cu zahăr brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tapetați foile de copt cu folie.
Pune covrigi pe folie; acoperiți fiecare covrig cu o bomboană.
Coaceți la 250° timp de 4 minute sau până când bomboanele se înmoaie (bomboanele își vor păstra forma). Așezați imediat câte o jumătate de nuci pecan pe fiecare bomboană și apăsați astfel încât bomboana să umple covrig. Se răcește ușor. Dă la frigider pentru 10 minute sau până când se fixează.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.