Bomboane Gianduia

Bomboane Gianduia

Instrucțiuni

1
Pâine prăjită și alune de piele. Într-un procesor de alimente puls alune pana se toaca marunt, aproximativ 30 de secunde. Tăiați bomboanele de ciocolată în bucăți de 1/4 inch, rezervând 1 lingură de ciocolată dulce-amăruie pentru temperare. Într-un cazan dublu sau o tigaie metalică așezată peste o cratiță cu apă care abia fierbe, topiți trei sferturi de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Scoateți partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc și adăugați ciocolata rămasă în 2 sau 3 loturi, amestecând până se omogenizează și lăsând fiecare lot să se topească înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Când toată ciocolata este topită, testați-i temperatura: puneți o bucată de ciocolată pe interiorul buzei inferioare; ar trebui să fie puțin mai rece decât temperatura corpului. Dacă ciocolata este prea caldă, adăugați ciocolată rezervată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă alunele și untul de alune în ciocolată până se combină bine și se întinde amestecul în tigaie. Chill confection, acoperit cu folie de plastic, până la fermitate, cel puțin 2 ore. Ridicați confecția din tigaie și îndepărtați folia de plastic. Pe o placă de tăiere cu un cuțit mare ascuțit, tăiați confecția pe lungime în benzi de 1 inch și tăiați benzi transversal în pătrate de 1 inch. Ciocolata se păstrează, acoperită și răcită, 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Stir hazelnuts and hazelnut butter into chocolate until combined well and spread mixture in pan. Chill confection, covered with plastic wrap, until firm, at least 2 hours. Lift confection out of pan and peel off plastic wrap. On a cutting board with a sharp large knife cut confection lengthwise into 1-inch strips and cut strips crosswise into 1-inch squares. Chocolates keep, covered and chilled, 1 month.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate3
Revista