Smoky dulce Spareribs cu sos și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 3078 calorii, 79G de proteine, și 159g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,14 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați melasă, piper cayenne, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Spareribs Cuptor Dulce Și Afumat, Fasole cowboy dulce și fumurie, și Fasole Dulce Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sos umed: într-o cratiță de dimensiuni medii, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și usturoiul și fierbeți aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ingredientele sosului rămas și amestecați pentru a amesteca. Reduceți căldura la foc mic și continuați să gătiți, neacoperit, timp de 2 ore sau până când se reduce la jumătate sau la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Lăsați să se răcească, apoi folosind un emulgator (sau folosiți un blender), amestecați până la o consistență netedă. Acest lucru face aproximativ 2 1/2 căni de sos umed.Înmuiați chipsurile de Hickory în apă timp de cel puțin 30 de minute. Între timp, pregătește coaste și grătar.Dry RUB & RIB PREP: curățați coastele clătind în apă. Cu un cuțit ascuțit, înjunghiați de mai multe ori în membrana/țesutul care se află pe partea mai puțin cărnoasă a coastelor (acest lucru va ajuta carnea să absoarbă fumul). Faceți o felie de 1 " în partea de sus a coastelor între fiecare OS (pentru o tăiere mai ușoară după ce au terminat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Se amestecă ingredientele uscate de frecare împreună și se freacă pe ambele părți ale rafturilor pentru coaste. Acoperiți și refrigerați în timp ce pregătiți grătarul (se poate face și cu o seară înainte).GRILL PREP: porniți cărbuni într-un starter de coș de fum. când este gata, întindeți cărbuni pe raftul inferior pe 2 laturi ale grătarului (lăsând un spațiu în mijloc) și așezați o tigaie de picurare de unică folosință în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați 3/4 din așchii de lemn peste cărbuni, apoi așezați suportul de gătit în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
7
Așezați coastele (partea cărnii în sus) pe centrul grătarului peste tigaia de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați o foaie de folie perfect peste vârfurile coastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Așezați capacul peste grătar și deschideți aerisirea direct deasupra poziției coastelor. Gatiti 1 ora.Întoarceți coastele și gătiți încă o oră adăugând așchii de lemn rămași (și mai mulți cărbuni, dacă este necesar).Pregătiți o foaie de folie rezistentă (suficient de mare pentru a încadra coastele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Scoateți coastele de pe grătar și pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Așezați fasolea într-o tigaie de folie de unică folosință. Se amestecă 1 cană de sos umed. Acoperiți cu folie HD și folosind o frigăruie subțire, faceți găuri în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați fasolea deasupra tigaiei de unică folosință care se află sub coaste pentru a încălzi și fuma fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați pachetele de coaste pe grătar. Acoperiți cu aerisire peste coaste și gătiți încă 30-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți coastele din pachet și tăiați coastele duble pentru servire. Luați marginile crocante maro / arse și tăiați grosier.