Bomboane chinezești cu lapte de ghimbir și var

Bomboanele chinezești cu lapte de ghimbir și var ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 100 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, uleiul de tei, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane Cajeta (Bomboane Cu Lapte De Scorțișoară Masticabile), Lapte auriu: Turmeric cremos și ceai de ghimbir cu lapte de cocos, și ceai de ghimbir, ceai de ghimbir cu lapte, cum se face adrak wali chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați partea din spate a unei foi cu spray antiaderent și lăsați—o deoparte-cu excepția cazului în care aveți o placă de marmură, caz în care, pulverizați-o în schimb!
Într-o cratiță grea la foc mic, combinați zahărul, siropul de porumb, laptele evaporat, untul, amidonul de porumb, glicerina și sarea. Se amestecă până când zahărul se dizolvă complet.
Ridicați căldura la mediu-mare, fixați un termometru cu bomboane și nu mai amestecați! Întotdeauna vorbesc serios când spun să nu mai Amestec, dar chiar vorbesc serios de data asta. Laptele tinde să se rumenească pe fundul și pe părțile laterale ale tigaiei și, dacă îl amestecați, veți avea bucăți de lapte ars în bomboane.
Se încălzește până când temperatura ajunge la 250 F. amestecul va avea o culoare caramel deschis.
Turnați imediat amestecul de bomboane pe tigaia pregătită, amintindu-vă să nu răzuiți fundul cratiței în timp ce turnați. Cu o spatulă pulverizată cu spray antiaderent, prindeți bomboanele topite în timp ce este pe cale să curgă de pe tava și pliați-o spre mijloc. Continuați să faceți acest lucru pe toate părțile până când bomboanele încep să-și păstreze forma, dar sunt încă foarte calde (prea calde pentru a fi manipulate).
Când bomboanele devin suficient de reci pentru a fi manipulate, turnați uleiul de var și așezați coaja de var și ghimbirul în centrul bomboanelor și continuați să pliați capetele spre centru, astfel încât uleiul, coaja de var și ghimbirul să devină încorporate.
Pulverizați-vă mâinile cu spray antiaderent. Începeți să trageți bomboanele și apoi aduceți capetele împreună pentru a plia bomboanele. Apucați din nou ambele capete, trageți și aduceți capetele împreună, împăturind din nou frânghia de bomboane în jumătate. Continuați să trageți și să pliați, să trageți și să pliați, până când bomboanele sunt prea greu de tras și devin ușoare și opace.
Pe o suprafață de lucru, întindeți bomboanele într-o frânghie lungă, cu diametrul de aproximativ 1/2 inch. Pulverizați o pereche de foarfece cu spray antiaderent și tăiați bucăți de 1/2 inch din frânghie, lucrând rapid înainte ca bomboanele să se răcească complet.
Înfășurați imediat bomboanele în bucăți de hârtie de ceară. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la o săptămână.