Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură

Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură
Bombele de Mousse congelate cu ciocolată albă și zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1058 calorii, 15g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, gelatină, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură, Plăcintă Cu Mousse De Lăcustă De Ciocolată Albă Congelată, și Mousse de ciocolată albă congelată și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați foaia de matriță pentru cupolă pe o tavă pentru foi. Folosind o perie de patiserie, vopsiți uniform ciocolata topită și temperată pe suprafața fiecăreia dintre cavitățile matriței, asigurându-vă că ciocolata merge direct la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2
Așezați matrițele în frigider pentru a le seta.
3
Pregătiți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. faceți un X cu unt pe suprafața unei tăvi de foi și tapetați tava cu pergament. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză mare, cremați untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, răzuind periodic părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ouăle și gălbenușurile pe rând și amestecați bine după fiecare adăugare. Cerneti ingredientele uscate impreuna, intoarceti mixerul la viteza mica si adaugati jumatate din ingredientele uscate, urmate de jumatate din Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă la foc mic până se încorporează, apoi se adaugă restul ingredientelor uscate și Zara și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
6
Scoateți vasul din mixerul standului și terminați de amestecat manual cu o spatulă mare de cauciuc, apoi turnați aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform cu o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți timp de 15-20 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când un tester introdus în centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Lăsați tortul să se răcească timp de 15 minute în tigaie, apoi treceți un cuțit în jurul marginii și așezați o bucată de pergament și o tavă de foaie inversată deasupra și întoarceți tortul cu susul în jos pe noul pergament. Trageți ușor pergamentul de pe blat și lăsați tortul să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia cercurile de tort cu un tăietor de aceeași dimensiune cu cavitățile matriței.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pregătiți mousse-ul: într-un castron mare așezat peste apă clocotită, topiți ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați cele 2 uncii de smântână puțin câte puțin, amestecând până când amestecul devine neted și cald la atingere. Topiți gelatina înflorită în cuptorul cu microunde (opriți-o la fiecare 15 secunde pentru a o verifica) și amestecați pentru a o adăuga la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
10
Bateți gălbenușurile de ou și sarea împreună, apoi adăugați-le la amestecul de ciocolată puțin câte puțin, șoptind în timp ce mergeți pentru a le împiedica să se gătească în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Bateți amestecul timp de 1 minut peste broilerul dublu, apoi scoateți-l de pe foc și puneți-l la frigider pentru a se răci la temperatura camerei, punct în care amestecul nu este nici cald, nici rece (aproximativ 20 de minute). În acest moment, amestecul de ciocolată va fi mai ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Bateți pentru a-l face neted și suplu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Adăugați 1/4 din frisca rece în amestecul de ciocolată și amestecați pentru a o ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
14
Adăugați crema rămasă și pliați ușor pentru a o încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1
Așezați mousse-ul într-o pungă de conducte.
2
Scoateți mucegaiul răcit din frigider. Introduceți mousse-ul în fiecare dintre cochilii, având grijă să îl umpleți doar până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Așezați o zmeură sau două în fiecare bombe și mousse netedă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
4
Așezați un cerc de tort peste fiecare și apăsați ușor tortul în mousse.
5
Puneți matrița pe o tavă de foi în congelator și lăsați-o să înghețe cel puțin 4 ore.
1
Puneți zmeura congelată și zahărul într-o cratiță la foc mic, amestecând ocazional. Zmeura va începe să se topească, apoi se va lichefia. Se amestecă pentru a ajuta la ruperea lor în oală. Când fructul începe să fiarbă, scoateți-l de pe foc și forțați sucul printr-o strecurătoare cu plasă fină. Aruncați semințele, răciți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Placă desertul: așezați Farfurii pentru porționare.
3
Așezați o lingură de sos pe farfurie, apoi trageți lingura prin loc pentru a crea un design. Slăbiți marginile bombelor din matrițe și întoarceți cavitățile din afară pentru a desface bombele. Lăsați-le să stea 20 de minute, astfel încât tortul să se dezghețe, apoi așezați cu grijă bombele pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista