Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură

Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură
Bombele de Mousse congelate cu ciocolată albă și zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1058 calorii, 15g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, gelatină, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură, Plăcintă Cu Mousse De Lăcustă De Ciocolată Albă Congelată, și Mousse de ciocolată albă congelată și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați foaia de matriță pentru cupolă pe o tavă pentru foi. Folosind o perie de patiserie, vopsiți uniform ciocolata topită și temperată pe suprafața fiecăreia dintre cavitățile matriței, asigurându-vă că ciocolata merge direct la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2
Așezați matrițele în frigider pentru a le seta.
3
Pregătiți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. faceți un X cu unt pe suprafața unei tăvi de foi și tapetați tava cu pergament. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză mare, cremați untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, răzuind periodic părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați ouăle și gălbenușurile pe rând și amestecați bine după fiecare adăugare. Cerneti ingredientele uscate impreuna, intoarceti mixerul la viteza mica si adaugati jumatate din ingredientele uscate, urmate de jumatate din Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă la foc mic până se încorporează, apoi se adaugă restul ingredientelor uscate și Zara și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
6
Scoateți vasul din mixerul standului și terminați de amestecat manual cu o spatulă mare de cauciuc, apoi turnați aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform cu o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 15-20 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când un tester introdus în centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Lăsați tortul să se răcească timp de 15 minute în tigaie, apoi treceți un cuțit în jurul marginii și așezați o bucată de pergament și o tavă de foaie inversată deasupra și întoarceți tortul cu susul în jos pe noul pergament. Trageți ușor pergamentul de pe blat și lăsați tortul să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia cercurile de tort cu un tăietor de aceeași dimensiune cu cavitățile matriței.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Pregătiți mousse-ul: într-un castron mare așezat peste apă clocotită, topiți ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați cele 2 uncii de smântână puțin câte puțin, amestecând până când amestecul devine neted și cald la atingere. Topiți gelatina înflorită în cuptorul cu microunde (opriți-o la fiecare 15 secunde pentru a o verifica) și amestecați pentru a o adăuga la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Bateți gălbenușurile de ou și sarea împreună, apoi adăugați-le la amestecul de ciocolată puțin câte puțin, șoptind în timp ce mergeți pentru a le împiedica să se gătească în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Bateți amestecul timp de 1 minut peste broilerul dublu, apoi scoateți-l de pe foc și puneți-l la frigider pentru a se răci la temperatura camerei, punct în care amestecul nu este nici cald, nici rece (aproximativ 20 de minute). În acest moment, amestecul de ciocolată va fi mai ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Bateți pentru a-l face neted și suplu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați 1/4 din frisca rece în amestecul de ciocolată și amestecați pentru a o ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
14
Adăugați crema rămasă și pliați ușor pentru a o încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1
Așezați mousse-ul într-o pungă de conducte.
2
Scoateți mucegaiul răcit din frigider. Introduceți mousse-ul în fiecare dintre cochilii, având grijă să îl umpleți doar până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Așezați o zmeură sau două în fiecare bombe și mousse netedă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
4
Așezați un cerc de tort peste fiecare și apăsați ușor tortul în mousse.
5
Puneți matrița pe o tavă de foi în congelator și lăsați-o să înghețe cel puțin 4 ore.
1
Puneți zmeura congelată și zahărul într-o cratiță la foc mic, amestecând ocazional. Zmeura va începe să se topească, apoi se va lichefia. Se amestecă pentru a ajuta la ruperea lor în oală. Când fructul începe să fiarbă, scoateți-l de pe foc și forțați sucul printr-o strecurătoare cu plasă fină. Aruncați semințele, răciți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Placă desertul: așezați Farfurii pentru porționare.
3
Așezați o lingură de sos pe farfurie, apoi trageți lingura prin loc pentru a crea un design. Slăbiți marginile bombelor din matrițe și întoarceți cavitățile din afară pentru a desface bombele. Lăsați-le să stea 20 de minute, astfel încât tortul să se dezghețe, apoi așezați cu grijă bombele pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista