Bombay to Bangkok Curry de legume

Bombay to Bangkok Curry de legume
Reteta Bombay la Bangkok Curry de legume ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tofu, flori de conopidă, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Bombay Miel Curry, Bombay Creveți Curry cu orez de nucă de cocos, și Glisoare Bombay Cu Sos Curry De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nuca de cocos mărunțită într-un wok uscat sau o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă continuu până când nuca de cocos devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se toarnă nuca de cocos într-un castron mic imediat ce este prăjită, pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Înlocuiți wok-ul sau tigaia de prăjire pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Încălziți uleiul de cocos la foc mediu până se topește, apoi adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și pudra de curry. Se amestecă 1-2 minute sau până când ceapa începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ulei De CocosUlei De Cocos
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Ridicați căldura la mare.
6
Adăugați bulionul, plus frunzele de tei, sosul de chili, sosul de soia, zahărul și cea mai mare parte a nucii de cocos prăjite (rezervați 1 până la 1 1/2 linguri). Amestecați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați cartoful dulce sau ignamul, conopida, morcovii și vinetele (dacă utilizați). Se lasă să fiarbă, apoi se reduce căldura la mediu. Se lasă să fiarbă timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Adăugați ardeiul roșu și tofu sau tempeh, amestecând pentru a încorpora. Acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 15 minute, până când cartoful dulce și vinetele sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
TempehTempeh
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Adăugați mazărea și fasolea verde (dacă folosiți) și gătiți încă 2-3 minute, sau până când mazărea s-a înmuiat, dar este încă verde aprins. Nu vă faceți griji dacă curry-ul pare prea gros cu legume în acest moment. Pur și simplu amestecați-le cât puteți de bine. Curry-ul se va subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Reduceți căldura la minim și adăugați laptele de cocos și extrageți, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
11
Adăugați până la 1 1/2 căni de lapte de cocos, în funcție de cât sos doriți cu curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
13
Scoateți-l de pe foc și gustați pentru sare și condimente, adăugând mai mult sos de soia sau sos de chili (sau ardei iute proaspăt tăiați), dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
14
Pentru a servi, scoateți curry-ul pe farfurii individuale sau în boluri de servire. Se acoperă cu o stropire de nucă de cocos prăjită rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Se servește cu iasomie sau orez basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista