Boluri tropicale de muesli
Boluri musli tropicale necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 809 calorii. Mergeți la magazin și ridicați iaurt natural, ghimbir cristalizat, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Musli Tropicali, Boluri Sănătoase Pentru Micul Dejun Cu Muesli Cu Fructe De Pădure, și Boluri De Pui Tropicale La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați untul, mierea și un vârf de sare într-o cratiță mică, apoi topiți la foc mediu. Răsturnați ovăzul laminat, nucile amestecate, nuca de cocos și vanilia într-un castron mare, apoi turnați peste amestecul de unt topit și amestecați până când totul este bine acoperit.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți ușor o tavă mare de copt cu unt. Răsturnați amestecul de muesli pe tavă și întindeți-l până când este acoperit uniform.
Coaceți la cuptor timp de 10 minute, apoi folosiți o lingură pentru a arunca cu grijă amestecul. Aveți grijă deosebită să intrați în colțuri, deoarece acestea pot începe să se rumenească. Gatiti inca 5-10 minute pana cand amestecul devine maro auriu deschis. Acum amestecați prin fructele uscate și ghimbirul, dacă utilizați. Se lasă să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 lună.
Pentru a servi, lingurați iaurtul în 4 boluri de servire. Cojiți mango și, tăind în jurul pietrei, feliați subțire. Puneți în boluri împreună cu afinele, apoi împrăștiați peste muesli crocant.