Boluri de pâine rapidă
Bolurile de pâine rapidă ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de feluri principale. Această rețetă are 4 porții, cu 437 de calorii , 14 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergi la magazin și cumpără drojdie activă, făină de pâine, parmezan și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 74% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt bolurile de pâine italiană... folosește-le pentru supă, salate sau sosuri , pâinea rapidă Caprese și pâinea rapidă cu scorțișoară și mocha .
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, puneți toate ingredientele în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea pentru aluat (verificați după 5 minute de amestecare; adăugați 1-2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Când ciclul este complet, răsturnați aluatul pe o suprafață ușor înfăinată. Împărțiți-l în sferturi; formați fiecare bilă.
Așezați pe o tavă de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 200°C timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Dați la răcit.
Tăiați partea de sus a fiecărei chifle; scobiți cu grijă partea de jos, lăsând o coajă de 6 mm (aruncați pâinea scoasă sau păstrați-o pentru altă utilizare). Umpleți cu chili, supă de brânză sau tocană.