Boluri de pâine Pita cu umplutură de cuscus

Boluri de pâine Pita cu umplutură de cuscus
Bolurile de pâine Pita cu umplutură de cuscus necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 212 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă verde, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Boluri cu cip Pita cu Hummus de ardei roșu prăjit, Boluri De Couscous De Conopidă De Pui La Grătar, și Boluri de cuscus cu năut Za ' atar și conopidă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați ușor 1 pâine pita într-un castron mediu pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când este crocant. Repetați procedura cu rondele de pâine pita rămase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În timp ce pitas gătește, aduceți 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați cuscus; acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când cuscusul este fraged și lichidul este absorbit. Pufați cuscusul cu o furculiță și transferați-l într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați fasole garbanzo și următoarele 6 ingrediente la cuscus; aruncați ușor. Puneți amestecul de cuscus uniform în bolurile de pâine pita. Completați fiecare porție cu 1 lingură de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista