Bolul de salată din California este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați avocado, măsline, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Roll-In-A-Bowl Din California, Bol De Quinoa Din California, și California Sushi Bowl.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați avocado, suc de lămâie, maioneză, sos de ardei iute, ulei de măsline, usturoi și sare. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un castron mare, aruncați împreună salată română, brânză Cheddar, roșii, ceapă verde, măsline verzi și chipsuri de porumb. Aruncați cu amestecul de pansament de avocado chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place