Bol de dovlecei kabocha prăjit cu legume de toamnă
Bolul de dovlecei kabocha prăjit cu legume de toamnă este un fără gluten rețetă cu 10 porții. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de usturoi, sos de soia, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Dovlecei Kabocha Prăjită, Supă De Dovlecei Kabocha Prăjită, și Dovlecei Kabocha Prăjiți Cu Sare De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Clătiți dovlecelul și uscați-l.
Tăiați în jurul tulpinii pentru a face un capac de 4 inci.
Scoateți capacul și răzuiți și aruncați semințele.
Periați interiorul dovlecelului și interiorul capacului cu 1 lingură de ulei de măsline.
Se presară ușor cu sare și piper. Puneți capacul pe dovlecei și puneți - l într-o tigaie de copt de 10 x 15 inci.
Coaceți timp de 10 minute.
Între timp, curățați ceapa și tăiați-o pe lungime în pene de 3/4 inci lățime.
Ungeți ceapa cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și presărați ușor cu sare și piper. Aranjați ceapa în jurul dovlecelului și reveniți la cuptor.
Coaceți până când dovleceii și ceapa sunt fragede când sunt străpunse, 25 până la 30 de minute pentru ceapă și 35 până la 40 de minute pentru dovlecei; scoateți când ați terminat.
Între timp, clătiți fasolea verde și tăiați capetele; tăiați în lungimi de aproximativ 3 inci. Clătiți, tulpina și semințele de ardei gras pe jumătate; tăiați în benzi de 1/4 inch lățime de aproximativ 2 inci lungime.
Puneți untul într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mic; când începe să se topească, adăugați usturoi și amestecați ocazional până când untul se topește, aproximativ 1 minut.
Bateți în mirin, sos de soia, Worcestershire, chimen și cayenne. Gatiti, batand des, pentru a amesteca arome, 1-2 minute.
Se toarnă într-un castron sau ulcior mic.
Cu puțin timp înainte de servire, într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați fasole și ardei roșu; gătiți doar până când este crocant-fraged pentru a mușca, 4 până la 5 minute.
Se scurge bine și se condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați bolul de dovlecei într-un bol sau platou de servire.
Tăiați-l-până la bază, dar nu prin bază-în 10 pene pentru o prezentare asemănătoare unei flori; pentru o formă de castron, tăiați dovlecelul la trei sferturi din drum până la fund. Movilă fasole verde - amestec de ardei roșu și ceapă prăjită în centru.
Stropiți 1/4 cană din amestecul mirin-soia peste legume. Rezervați capacul de dovleac pentru o altă utilizare sau pentru un blat decorativ pentru bol. Oferiți sosul rămas pentru a adăuga după gust.