Bolul cu fructe glazurate necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 336 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de căpșuni, bucăți de ananas, pepene galben și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bol Cu Fructe Glazurate, Bol de somon și orez glazurat, și Gogoși Cu Unt Glazurat Cu Arțar Cu Un Bol.
Instrucțiuni
1
Scurgeți ananasul, rezervând 1 cană de suc; pune ananasul deoparte. (Aruncați sucul rămas sau salvați pentru o altă utilizare.) Într-o cratiță mare, combinați amestecul de budincă, sucul de ananas și sucul de portocale. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; rece.
3
Într-un castron mare, combinați ananasul, pepenele galben, fructele de pădure, strugurii și bananele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
(carton Bloc)
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Struguri
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Stropiți cu amestec de budincă. Se dă la frigider până la servire.