Boca Vegetarian Sloppy Joes

Boca Vegetarian Sloppy Joes
Rețeta Boca Vegetarian Sloppy Joes ar putea satisface pofta ta americană în jur 15 minute. Această rețetă servește 15 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 36 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, gustul de murături claussen, pământul vegetal boca se sfărâmă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Vegetarian Neglijent Joe, Vegetarian Neglijent Joe, și Vegetarian Neglijent Joe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins intr-o tigaie mica antiaderenta la foc mediu 1-2 min. sau până când ceapa este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția chiflelor; gatiti 5 min. sau până când se sfărâmă (160F), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
3
Umpleți chiflele cu amestec de crumble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista