Boabele de Chili ale mamei

Boabele de Chili ale mamei
Rețeta fasolei de Chili a mamei ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Pentru $3.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 653 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime. 203 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper jalapeno, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Video: orezul și fasolea Puertoricană autentică a mamei, Chili Dip-conserve de tamale, fasole chili, Rotel și multe altele fac o baie aromată, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Începeți cu fasolea pinto. (Dacă folosiți fasole conservată, clătiți-le și treceți la Pasul 2.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De FasoleConserve De Fasole
Fasole PintoFasole Pinto
2
Puneți fasolea într-o oală mare și acoperiți cu cel puțin 3 inci de apă (aproximativ 3 litri de apă). Aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Apropo, mama mea folosește o oală sub presiune pentru a găti fasole pinto. Pentru a găti fasolea cu o oală sub presiune, gătiți nu mai mult de 2 căni de fasole într-o oală sub presiune de 4 litri, cu apa adăugată până ajunge la linia de umplere indicată pentru capacitatea oalei sub presiune. Gatiti fasolea timp de 35 de minute cu 15 kilograme de presiune si foc mic. După 35 de minute, lăsați oala sub presiune să se răcească complet. Asigurați-vă că oala sub presiune s-a răcit complet înainte de deschidere și, dacă există rezistență la deschidere, nu o deschideți. Urmați instrucțiunile pentru marca dvs. specială de aragaz sub presiune. (Consultați Sfaturi de siguranță pentru aragazele sub presiune.) 2 în timp ce fasolea gătește gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachetul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați o lingură de unt la orez în timp ce se gătește pentru aromă.3 într-o tigaie mare, saut ceapa și usturoiul în 2 linguri de ulei de măsline până la translucid la foc mediu. Mutați ceapa într-o parte a tigaiei, ridicați focul la mare și rumeniți carnea departe de ceapă în aceeași tigaie. (Dacă nu aveți o tigaie suficient de mare, utilizați două plăci mai mici separate pentru ceapă și carne de vită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pudră de chili în carne pe măsură ce se gătește. Începeți cu o lingură și adăugați mai multe după cum este necesar după gust. Se amestecă ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Adăugați o cutie de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Adăugați ardei Jalapeno feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
8
Adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Adăugați 1 linguriță de zahăr pentru a contracara aciditatea roșiilor. 4 Odată ce fasolea este gătită, scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10
Adăugați fasolea la carne și ceapă, adăugând o altă linguriță de sare la fasole pe măsură ce intră. Se fierbe timp de 5-10 minute, gustând și adăugând mai multă sare, dacă este necesar, după gust. Se amestecă frunzele de coriandru chiar înainte de servire sau se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Se servește peste orez sau cu tortilla caldă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista