Boabele de Chili ale mamei
Rețeta fasolei de Chili a mamei ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Pentru $3.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 653 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime. 203 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper jalapeno, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Video: orezul și fasolea Puertoricană autentică a mamei, Chili Dip-conserve de tamale, fasole chili, Rotel și multe altele fac o baie aromată, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Începeți cu fasolea pinto. (Dacă folosiți fasole conservată, clătiți-le și treceți la Pasul 2.)
Puneți fasolea într-o oală mare și acoperiți cu cel puțin 3 inci de apă (aproximativ 3 litri de apă). Aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Apropo, mama mea folosește o oală sub presiune pentru a găti fasole pinto. Pentru a găti fasolea cu o oală sub presiune, gătiți nu mai mult de 2 căni de fasole într-o oală sub presiune de 4 litri, cu apa adăugată până ajunge la linia de umplere indicată pentru capacitatea oalei sub presiune. Gatiti fasolea timp de 35 de minute cu 15 kilograme de presiune si foc mic. După 35 de minute, lăsați oala sub presiune să se răcească complet. Asigurați-vă că oala sub presiune s-a răcit complet înainte de deschidere și, dacă există rezistență la deschidere, nu o deschideți. Urmați instrucțiunile pentru marca dvs. specială de aragaz sub presiune. (Consultați Sfaturi de siguranță pentru aragazele sub presiune.) 2 în timp ce fasolea gătește gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachetul de orez.
Adăugați o lingură de unt la orez în timp ce se gătește pentru aromă.3 într-o tigaie mare, saut ceapa și usturoiul în 2 linguri de ulei de măsline până la translucid la foc mediu. Mutați ceapa într-o parte a tigaiei, ridicați focul la mare și rumeniți carnea departe de ceapă în aceeași tigaie. (Dacă nu aveți o tigaie suficient de mare, utilizați două plăci mai mici separate pentru ceapă și carne de vită.)
Adăugați pudră de chili în carne pe măsură ce se gătește. Începeți cu o lingură și adăugați mai multe după cum este necesar după gust. Se amestecă ceapa și usturoiul.
Adăugați pătrunjel tocat.
Adăugați o cutie de roșii.
Adăugați ardei Jalapeno feliat.
Adăugați 1 linguriță de sare.
Adăugați 1 linguriță de zahăr pentru a contracara aciditatea roșiilor. 4 Odată ce fasolea este gătită, scurgeți-le.
Adăugați fasolea la carne și ceapă, adăugând o altă linguriță de sare la fasole pe măsură ce intră. Se fierbe timp de 5-10 minute, gustând și adăugând mai multă sare, dacă este necesar, după gust. Se amestecă frunzele de coriandru chiar înainte de servire sau se presară deasupra.
Se servește peste orez sau cu tortilla caldă de porumb.