Boabe zdrobite cu jeleu de Hibiscus
Boabe zdrobite cu jeleu de Hibiscus este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,72 USD pe porție. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, mure, zmeură, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pavlova cu fructe de pădure roșii, tei și Hibiscus, pentru # SundaySupper, Unt De Arahide Și Jeleu Thumbprint Cookie-Uri Laminate În PO Zdrobit, și Boabe în jeleu de șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți jeleu: aduceți 1 cană de apă și zahărul la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mare, amestecând ocazional pentru a ajuta zahărul să se dizolve.
Se ia de pe foc și se amestecă florile de hibiscus. Acoperiți și abrupți 15 minute, apoi presați siropul într-un castron mic și aruncați florile. Între timp, turnați 1/4 cană de apă într-un alt castron mic.
Presărați gelatina și lăsați să se înmoaie 5 minute.
Bateți siropul de flori calde în gelatină înmuiată până se dizolvă. Se răcește cel puțin 6 ore și până la 3 zile. Se amestecă jeleul pentru a se slăbi înainte de utilizare.
Zdrobiți fructele de pădure: chiar înainte de servire, zdrobiți fructele de pădure într-un castron cu o furculiță, un blender de patiserie sau un tocător de cartofi.
Lingurați fructele de pădure în 8 boluri de desert. Amestecați jeleul cu o furculiță pentru a slăbi, apoi lingurați peste fructe de pădure. Acoperiți fiecare castron cu o lingură de crme frache și o stropire de boabe de paradis.
* Găsiți flori de hibiscus (jamaica în spaniolă) la piețele mexicane. Boabele paradisului arată ca boabele de piper negru, dar au o aromă mai moale, care combină piperul cu ghimbir, cardamom, coriandru și nucșoară. Găsiți-le online la savoryspiceshop.com
Sfaturi pentru machiaj și ambalare: jeleu, cu 1 până la 3 zile înainte; Păstrați la rece într-un recipient etanș. Zdrobiți fructele de pădure la plajă.