Boabe zdrobite cu jeleu de Hibiscus

Boabe zdrobite cu jeleu de Hibiscus
Boabe zdrobite cu jeleu de Hibiscus este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,72 USD pe porție. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, mure, zmeură, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pavlova cu fructe de pădure roșii, tei și Hibiscus, pentru # SundaySupper, Unt De Arahide Și Jeleu Thumbprint Cookie-Uri Laminate În PO Zdrobit, și Boabe în jeleu de șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți jeleu: aduceți 1 cană de apă și zahărul la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mare, amestecând ocazional pentru a ajuta zahărul să se dizolve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă florile de hibiscus. Acoperiți și abrupți 15 minute, apoi presați siropul într-un castron mic și aruncați florile. Între timp, turnați 1/4 cană de apă într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați gelatina și lăsați să se înmoaie 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Bateți siropul de flori calde în gelatină înmuiată până se dizolvă. Se răcește cel puțin 6 ore și până la 3 zile. Se amestecă jeleul pentru a se slăbi înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
JeleuJeleu
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Zdrobiți fructele de pădure: chiar înainte de servire, zdrobiți fructele de pădure într-un castron cu o furculiță, un blender de patiserie sau un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Lingurați fructele de pădure în 8 boluri de desert. Amestecați jeleul cu o furculiță pentru a slăbi, apoi lingurați peste fructe de pădure. Acoperiți fiecare castron cu o lingură de crme frache și o stropire de boabe de paradis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
BoabeBoabe
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
* Găsiți flori de hibiscus (jamaica în spaniolă) la piețele mexicane. Boabele paradisului arată ca boabele de piper negru, dar au o aromă mai moale, care combină piperul cu ghimbir, cardamom, coriandru și nucșoară. Găsiți-le online la savoryspiceshop.com
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
HibiscusHibiscus
CoriandruCoriandru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
BoabeBoabe
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
8
Sfaturi pentru machiaj și ambalare: jeleu, cu 1 până la 3 zile înainte; Păstrați la rece într-un recipient etanș. Zdrobiți fructele de pădure la plajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
JeleuJeleu
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista