Boabe De Piper Verde-Sos De Coniac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de boabe de piper verde. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 219 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați demiglace de vită, coniac, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Friptură cu coniac și sos de boabe de piper, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și Coniac Peppercorn Miere Glazurate Sunca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, topiți 1 lingură de unt; adăugați 2 linguri de șalotă tocată și amestecați des până se limpezesc, dar nu se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Adăugați 1/2 cană de coniac și 1 lingură de oțet de sherry; creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, amestecând des, până când lichidul este aproape evaporat, 5 până la 6 minute.
Adăugați 2 căni de semizeu de vițel sau de vită (Vezi notele); reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional și îndepărtând orice reziduu care iese la Suprafață, Timp de 10 minute. Se amestecă 2 linguri de boabe de piper verde scurse în saramură și sare după gust. Chiar înainte de servire, la foc mic, amestecați încă 2 linguri de unt; se toarnă într-o barcă cu sos.