Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry
Rețeta Bo-Kaap Cape Malay Kerrie - Capul Sud-African Malay Curry este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de morcovi, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Food.com are 60 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Pudră De Curry Bo-Kaap Cape Malay-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, Curry cu fructe de mare Cape Malay și un Safari cu mâncare sud-africană la restaurantul Gold, și Cape Malay Curry.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau o cratiță.La foc mare, prăjiți ceapa și usturoiul, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ghimbirul, pudra de curry și toate condimentele și continuați să amestecați un minut. Condimentează după gust cu piper și adaugă sarea.Reduceți ușor căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați carnea și prăjiți-o până se rumeneste pe toate părțile. (Acest lucru poate fi mai ușor dacă îndepărtați amestecul de ceapă, usturoi și ghimbir și le puneți deoparte, apoi le întoarceți în oală după ce carnea s-a rumenit.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați oțetul și bulionul, plus toate celelalte ingrediente rămase (cu excepția gemului de caise, iaurtului și bananelor). Acoperă. Reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când totul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore pentru miel și 2 ore pentru oaie, poate puțin mai mult.Se amestecă gemul de caise și iaurtul cu câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
(carton Bloc)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazare Decojita, Optional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Serviți acest curry cu orez galben și o varietate de sambale și atjars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fairview Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.