Blueberry Moonshine Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Blueberry Moonshine Pops. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați uncii de afine, apă, sirop simplu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 307 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rețetă De Popsicles Cu Afine, Blueberry Pops, și Pepene Verde-Afine Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă și amestecul este transparent. Opriți focul și lăsați să se răcească.
Adăugați orice condimente înainte ca amestecul să înceapă să fiarbă; adăugați orice ierburi numai după ce ați oprit focul. Păstrați siropurile simple și infuzate în recipiente sigilate la frigider.
Faceți Pop-urile: Alegeți orice tulpini sau frunze din afine și purificați-le într-un robot de bucătărie. Ar trebui să aveți aproximativ 21/4 căni (18 uncii) de pur approbe.
Combinați afinele purificate, siropul simplu și sucul de lămâie într-un castron sau ulcior de măsurare cu un gura de turnare. Gust; cantitatea exactă de sirop simplu și suc de lămâie necesare va depinde de cât de dulci au fost fructele de pădure. Rețineți că afinele sunt unul dintre fructele rare pe care nu doriți să le îndulciți prea mult, deoarece tind să devină mai dulci pe măsură ce îngheață. Se amestecă lumina lunii.
Dacă doriți, acum este momentul să strecurați pielea apăsând amestecul de afine gloppy printr-o strecurătoare sau sită folosind o lingură de lemn, o spatulă de cauciuc sau pumnul (afinele pătează pielea, așa că cei care aleg a treia rută ar putea dori să poarte mănuși). Sau nu, și lasă-i înăuntru.
Turnați amestecul în formele de gheață, lăsând puțin spațiu în partea de sus pentru ca amestecul să se extindă. Introduceți bețișoare și congelați până se solidifică, 4 până la 5 ore. Desfaceți și transferați în pungi de plastic pentru depozitare sau serviți simultan.