Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Blue Crab Dip. O porție conține 624 calorii, 39G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,8 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați puncte de pâine prăjită, brânză elvețiană, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Oală Fierbinte Cu Crab Albastru Din Golful Chesapeake, și Beignets De Crab Albastru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa verde și usturoiul și sotati până se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Se amestecă treptat jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Îndoiți ușor carnea de crab fără a rupe bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
3
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 8 x 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.