BLT Ouă Deviled

BLT Ouă Deviled
BLT Ouă Deviled necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 87 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână maioneză, roșii cherry, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled, și Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți ouăle pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Scoateți gălbenușurile și adăugați-le într-un castron mediu. Puneți gălbenușurile cu o furculiță și amestecați maioneza, slănina, roșiile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați sare și piper, după gust și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4
Umpleți albușurile uniform cu amestecul de gălbenușuri și garnisiți cu slănină, dacă doriți. Aranjați-le într-un recipient și depozitați, acoperite, în frigider până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista