Blinele de Squash: Fritelle di Zucca
Squash blinele: Fritelle di Zucca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 57 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, dovlecei de butternut, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încercați Rum și Ricotta blinele: Fritelle di Ricottan e Rhum, Scapece Di Zucca-Dovleac Marinat, și Butternut Squash Ravioli: Agnolotti di Zucca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați dovlecelul într-o tigaie și adăugați 1/2 cană de apă. Prăjiți la cuptor, neacoperit, timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și, când este suficient de rece pentru a manipula, înfășurați dovlecelul în pânză de brânză și stoarceți pentru a elibera excesul de apă. Răzuiește dovlecelul de pe coajă și pune-l într-un bol mare.
Adăugați stafidele, făina, drojdia, sucul de lămâie și sarea și amestecați bine pentru a forma un aluat lipicios.
Se lasă să se răcească la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul la 375 grade F într-o oală înaltă.
Folosind 2 linguri, formați găluște de 2 inci din amestecul de dovlecei și prăjiți în uleiul de măsline până se rumenesc și plutesc, lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Odată gătit, îndepărtați cu o lingură pliată și așezați-o pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Praf cu zahăr pudră și serviți.