Blinele de porumb cu rucola și salată caldă de roșii

Blinele de porumb cu rucola și salată caldă de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Blinele de porumb cu Rucolan și salată caldă de roșii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 234 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, bicarbonat de sodiu, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Porumb, Rucola Și Roșii, Salată de rucola, porumb și roșii, și Salată caldă de porumb și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti scallions alb si verde pal in ulei intr-o tigaie antiaderenta de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile, sarea și piperul și gătiți, amestecând, până când roșiile încep să se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
3
Se ia de pe foc și se amestecă verdeața de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
4
Se transferă într-un castron și se răcește la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Gatiti porumbul intr-o cratita mica cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o sită, apoi se clătește sub apă rece și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Bateți împreună făina de porumb, făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună laptele și oul într-un alt castron, apoi adăugați la ingredientele uscate și amestecați până când sunt combinate (nu amestecați prea mult). Se amestecă porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Încălziți uleiul în tigaie curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în loturi de 4, lingură 1 lingură grămadă de aluat per fritter în tigaie și prăjiți, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați cu o spatulă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Bateți împreună oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un castron mare, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați rucola și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
3
Împărțiți rucola, prăjiturile și roșiile între 8 farfurii mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
RucolaRucola
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista