Blinele de mazăre cu ochi negri cu sos de ardei iute

Blinele de mazăre cu ochi negri cu sos de ardei iute
Blinele de mazăre cu ochi negri cu sos de ardei iute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 273 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare de mare grosieră, cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Blinele de mazăre cu ochi negri cu gust de ardei iute, Pentru norocul de Anul Nou: prăjituri de mazăre cu ochi negri cu sos fierbinte {Akara}, și Blinele De Mazăre Cu Ochi Negri Cu Sos De Scufundare Cu Miere-Sriracha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți cojile din fasole adăugându-le într-un castron mare, umplând vasul cu apă, agitând fasolea și pescuind cojile care plutesc până sus cu o strecurătoare cu plasă fină. Clătiți bine fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
* Într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de metal, combinați fasolea, ceapa, arahidele, cimbru, cayenne, oțet, apă și sare și pulsați până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ArahideArahide
OțetOțet
FasoleFasole
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se transferă într-un castron mediu, se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
* Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți aluatul din frigider, adăugați ardeiul gras și făina de porumb și bateți cu o lingură de lemn timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
• Într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mare, încălziți uleiul de cocos până când este fierbinte, dar nu fumați, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
* Coborâți uleiul la mediu ridicat și, în loturi de 5, lingurați aluatul în ulei, câte 1 lingură. Se prăjește, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Dacă este necesar, reglați temperatura pentru a vă asigura că blinele nu se gătesc prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Transferați prăjiturile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați–le să se scurgă.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Transferați prăjiturile scurse pe o foaie de copt și introduceți-le în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Se servește fierbinte cu sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
11
Mazăre Cu Ochi Negri
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
12
De origine africană, mazărea cu ochi negri este unul dintre cele mai importante elemente de bază ale gătitului afro-American. Au tendința de a găti rapid, dar dacă sunt bătrâni, poate dura mai mult timp pentru a le pregăti. În timp ce conservele de mazăre cu ochi negri sunt disponibile, întotdeauna le fac pe ale mele de la zero. În tradiția sudică se crede că mazărea cu ochi negri aduce noroc atunci când este consumată în cantități abundente în ziua de Anul Nou. Așa că familia mea le gătește încet într-o oală în fiecare 3 decembrie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Mazăre NeagrăConserve De Mazăre Neagră
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Din Vegan Soul Kitchen: bucătărie afro-americană proaspătă, sănătoasă și creativă de Bryant Terry. Copyright 2009 de Bryant Terry. Publicat de Da Capo Press, membru al Grupului Perseus Books. Retipărit cu permisiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista